Bandırma Ticaret Odası üyelerine yönelik eğitim ve bilgilendirme söyleşilerine devam ediyor. Bu çerçevede eğitmen Umut Sav, “ Gelecek Benim, Yeni Çağın Hayat Rehber “ başlığı ile Oda Konferans Salonun üyeler ile bir araya geldi.
Söyleşinin başında etkinliğe katılan herkesi ayağa kaldıran Eğitmen Umut Sav, herkesin en az 5 katılımcı ile tanışmasını ve el sıkışmasını istedi. Tüm katılımcılar da yanındakiler ile tanışıp el sıkıştı. Söyleşiye “ Sizce Hangi Çağdayız “ sorusunu sorarak başlayan eğitmen Umut Sav, katılımcıların görüşlerini aldı. Bence Uzak dijital çağda yaşıyoruz diyen Sav Picasso’nun bir tablosunu ekrana vererek tabloda nelerin görüldüğünü sordu.
Devam eden eğitimde Eğitmen Umut Sav, yeni dünya düzeni, Farklılaşan yetkinlikler, kendine liderlik edebilmek, hedef, azim, sabır üçgeni ve motivasyon için yaşam seviyeleri konularında katılımcılara bilgiler verdi.