Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

ŞEHİTLERİMİZE HAKARET ETTİ, TUTUKLANDI

BALIKESİR’DE ŞEHİT ASKERLERİMİZ İÇİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARDA

BALIKESİR’DE ŞEHİT ASKERLERİMİZ İÇİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARDA BULUNAN BİR ŞAHIS YAKALANARAK TUTUKLANDI

Sosyal Medya platformunda Devlet Büyüklerine ve Devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuş, 25 terörist etkisiz hale getirilmişti.
Ülkemizi üzüntüye boğan şehit haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından sosyal medya üzerinden şehitlerimize yönelik olarak hakaret içerikli, PKK/KCK terör örgütünü övücü ve destekleyici mahiyette paylaşımların yapıldığını tespit eden güvenlik güçleri, bu kapsamda bahse konu paylaşımlar ile PKK/KCK terör örgütünün deşifre ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; X (Twitter) sosyal medya platformu üzerinden, şehitlerimize ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli paylaşımlar yapan 1 kişiyi Ayvalık’ta yakaladı. Şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.