Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Osman Çapar 27 Nisan Günü yapılacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı için adaylığını 11 Nisan Cuma günü düzenleyeceği toplantı ile açıklıyor.
Çapar: Birlikte başaracağız
2002 yılından bu yana aktif olarak servis taşımacılığı sektöründe bulunan ve 2018 yılından bu yana da Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüten Osman Çapar adaylığını ve projelerini Bandırma Şehir Gazetesine anlattı. Çapar “2018 yılında birlikte başaracağız sloganıyla yola çıkarak Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçildik. Başkan olarak ben gözüksem de üyelerimiz ile beraber bu seçimleri kazandık. Şimdi de aynı sloganla Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimlerine hazırlanıyoruz. Yine ekibimizle ve üyelerimizle birlikte bu seçimleri kazanacağız.
Çapar: Hedefimiz küçük esnafın finansal ihtiyaçlarını karşılamaktır
Ben ve arkadaşlarım 7 sene önce Bandırma’da şoför esnafının zorlu geçen iş hayatlarını kolaylaştırmak, taşımacılık sektörünün gelişmesi ve kente katkı sunabilmek için yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi adaylık sürecinde de yönetimimizle beraber hedefimiz, yatırım ve özellikle işletme maliyetleri sürekli artan küçük esnafın finansal ihtiyaçlarını karşılamak adına Devletimizin sunduğu olanaklar doğrultusunda esnafa destek olmaktır.”
Çapar: Kooperatifi birleştirici güç yapacağız
Dünya üzerinde küresel ekonominin etkisiyle ülkemizde de yaşanan kriz, paranın maliyetinin yükselmesi ve bu doğrultu da bankalarda faiz oranlarının yükselmesine neden oldu diyen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar “ Küçük esnafın ayakta kalmakta zorlandığı böyle bir dönemde Kredi Kefalet Kooperatiflerinin değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber esnafın her zaman yanında olmaya çalışacağımızı ve Devletimizin sağladığı olanakları bütün esnafa eşit ve şeffaf bir şekilde ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapamaya söz veriyoruz. Önceliğimiz her zaman esnafla iyi iletişimde olmak, zor zamanlarında yanlarında olmak ve Bandırma Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin birleştirici bir güç olduğunu hissettirmek olacak.” Dedi.